Mindennek előtt az alvás, ha e időpazarló tevékenység miatt is lekésem az órát. Legalább pihent vagyok :D még több hülyeség tudja elhagyni a számat. Az emaileket nem olvassuk, semmiről se tudok :D de itt van a mák, a szerencse, mi néha mellettem tanyázik. Megtudom utolsó percben, hogy lehet szinházba, méghozzá 1400 egységű forintét a Figaró házasságát a vígszínházban megtekinteni. Több mint szerencse! Bár ilyen könnyen el tudnám végezni ezt a a kart.
Azt hiszem, szalámival el vagyunk látva a közeljövőben. A trnd projektnek hála 10 csomag Herz Classic szalámit és egy rúd 400g-os szalámit kaptam tesztelésre. A nagy részét már szétosztottam a kollégáim között, hadd egyenek ők is egy jót. Remélem, jövőhéten jobb idő lesz, mint a mai nap (bőrig áztam a munkába menet), mert piknikeznénk egy nagyot a Labor Café-val. Nincs kellemesebb egy jó társaságban falatozni. Külön örültem, hogy a csomaghoz 1-2 receptet is mellékeltek. Az alábbi fel is keltette a figyelmemet: Herz Burger 35g Herz téliszalámi 1 db csemege uborka (5-8 cm) 1 ev. majonéz 30g vörös cheddar sajt ízlés szerint galambsaláta 1 tk. szezámolaj 1 ek. sajtszósz (kéz vagy házi) 1 db magos pogácsa A szalámi szeleteket felcsíkozzuk. Az uborkát felvágjuk juliennre (kis kockák), majd összekeverjük a szezámolajjal és a szalámi csíkokkal. Lereszeljük a cheddar sajtot, felmelegítjük a sajtszószt. Majd összeállítjuk a burgert. A félbevágott magos pogács
Megjegyzések