Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március, 2011

Kindle 3

Múlthéten születésnapomra kaptam egy Kindle-t. Ennek köszönhetően újra itt van az olvasási korszakom :D (öhm..lehet, hogy lesznek könyvtapasztalatok a blogomon) Már a moly.hu-n egy kisebb listát össze is állítottam. Persze a felét nem találom ebookban -.- Ez van, mindig is különc voltam... Egy kis review: Ha valahonnan rendeltünk magunknak, vagy egyszerűen csak vettünk egy ebook olvasót, akkor mindenképp töltsük le hozzá ezt a két programot: -Mobipocket reader - értelem szerűen megjelenítésre való, egy csokorba szedi a ekönyveinket -Mobipocket creator - dokumentumok átkonvertálására való, a fájlokhoz borítót, fülszöveget is lehet hozzáfűzni használat: http://kindledxhu.blogspot.com/2011/02/prc-gyartas-hazilag-4resz-prc2.html Mangle - mangafanoknak Ezzel a kis programokkal felkészülhetünk az új játékszerünk érkezésére. A Kindle-t futárszolgálat hozza az USA-ból, így 4-5 nap alatt házhoz szállítják. Jelenleg az amazon átvállalja a vám költségeit (nem értem, hogy akkor mi éri meg nek

Webshop

Múlthéten a facebook oldalon hoztam létre egy boltot Thibandshop néven, mintegy a vaterabolt kibővítésének. Igyekszem exluzív termékeket árulni, így érdemes megtekinteni :) vatera:  http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Thiband facebook:  http://www.facebook.com/album.php?aid=382&id=100002290891119&l=4007669ac6

Szűzérmék hentes módra

Ezt a receptet az egyik szakácskönyvemben találtam, mely nagyon tetszett a családnak, főleg a férfiaknak a sok hús miatt :) Egy kicsit megvariáltam az eredeti receptet, mellyel finomabb lett: Adag: 4 személyre » 60 dkg sertés szűzpecsenye én: sertéskaraj » Só » őrölt Bors » 5dkg Vaj + ami még a sütés közben kell » 1 kisebb vörösHagyma » 3-4 Ecetes Uborka » 20 dkg Sonka én: kapuvári bacon szalonna » díszítésnek: petrezselyem, lilahagyma, paradicsom, pirospaprika. A húst szeleteld fel, ujjnyi vastagra, szórd meg sóval és borssal. Az uborkát és a sonkát metéld vékony csíkokra amennyire csak tudod. Egy nagyobb serpenyőben olvasztott vajon hervassz finomra vágott vöröshagymát, majd helyezd bele a hússzeleteket, és süsd meg. Ha már puha a hús, és szép piros, add hozzá az uborka- és a sonkacsíkokat, majd egy- két perc alatt pirítsd össze. Díszítésként szórj rá felaprított petrezselymet, lilahagymát, pirospaprikát, és paradicsomcikkeket .